سهیل صدیق

در این پست قصد داریم یکی از کتب دانشگاهی مرجع رشته مدیریت را برای شما معرفی کنیم. احتمالا هر کسی که دوره ای از مدیریت را در محیط های آکادمیک گذرانده باشد با اسم دکتر سید مهدی الوانی(چهره ماندگار مدیریت ایران) آشناست. کتاب مدیریت عمومی دکتر الوانی رابه حق می توان یکی از بهترین کتب تألیفی (به معنای واقعی تألیف) یک ایرانی در زمینه مدیریت دانست. کسانی که این کتاب را خوانده اند قطعاً می دانند که تفاوت فاحش آن با دیگر کتاب های تألیفی مدیریت کشورمان چقدر است.

در این کتاب که دارای ۸ فصل و ۲۴ ضمیمه می باشد، خواننده با عموم مباحث مدیریت اعم از سیر تحولات نظریه های سازمان و مدیریت، برنامه ریزی، سازمان دهی، کنترل و نظارت در سازمان، هدایت و انگیزش، ارتباطات سازمانی، تصمیم گیری و خلاقیت و نوآوری آشنا شده و با ضمایم انتهای کتاب از مباحث جدید مدیریت خبردار می شود. نثر روان کتاب به همراه تجربه گران بهای علمی دکتر الوانی را در تمام کتاب می توان مشاهده کرد. ما بر این باورایم که انگیزاننده ترین کتاب برای ترغیب ناآشنایان به مدیریت همین کتاب است و بس!

این کتاب را نشر نی با قیمت ۷۰۰۰ تومان در دسترس علاقه مندان قرار داده است.

نواندیشان خواندن این کتاب را به همه علاقه مندان به علم مدیریت توصیه می کند.

آیا این مطلب مفید بود؟

ارسال دیدگاه